Omzet belastingnummer
Publieke btw-nummer
Als u nog aanvullende informatie heeft waarvan u denkt dat deze voor ons van belang is.
Ik heb mijn Persoons & bedrijfs-gegevens naar waarheid in gevuld en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Fidined.
Deze heb ik gevonden in de download sectie van fidined.com.
Door dit formulier te versturen ga Ik ermee akkoord dat mijn gegevens door Fidined worden opgeslagen en verwerkt met het doel mij via e-mail of telefonisch informatie te verstrekken over de diensten en oplossingen van Fidined. Ik ben mij ervan bewust dat ik mijn toestemming op elk gewenst moment kan intrekken door een e-mail te sturen naar support@fidined.com. Fidined zal uw gegevens niet verwerken voor andere doeleinden zoals vermeld in onze privacy statement en zal adequate organisatorische en technische maatregelen treffen om de veilige verwerking van uw persoonlijke informatie te waarborgen.